38 71 90 47

38 71 90 47

Opbevaring af dine sommer- og vinterdæk

Vi ved hvor svært det kan være at have plads til sine vinterhjul om sommeren og sine sommerhjul om vinteren. Derfor tilbyder vi den ultimative dækopbevaring.

Vi har altid plads til dine hjul og til en rimelig pris.

Alle hjulsæt blive inspiceret og vi vil informere dig i god tid, såfremt at dit dækmønster er for lavt eller vi anbefaler dækskifte grundet alderen på dækkene. Ligeledes kan du vælge at få dine hjul afbalanceret lige inden vi sætter dem på igen. Vi kan også levere dine fælge vasket, så de er pæne og rene.

Og har du dyrere fælge eller blot ønsker en dybderens på dem, så kan vi levere dem dybderenset.

Priser for hjulopbevaring
Hjulopbevaring 1 Sæt á 4 stk fælge med dæk Pr. Sæson DKK 649,-
Afbalancering i fbm opbevaring 1 Sæt á 4 stk fælge med dæk Fra DKK 360,-
Almindelig vask i fbm opbevaring 1 Sæt á 4 stk fælge med dæk DKK 249,-
Dybdevask i fbm opbevaring 1 Sæt á 4 stk fælge med dæk DKK 399,-

BEMÆRK

Da vi ikke opbevarer dit hjulsæt på adressen skal du bestille hjulskifte 3 hverdage efter bestillingsdatoen. På denne måde kan vi sikre os at vi har dit hjulsæt klar og at eventuelle ekstraservices kan gennemføres inden montering.

Skal du blot have skiftet eller afbalanceret dine medbragte hjul, kan dette gøres fra dag til dag og du kan se priser og booke via vores Online Booking.

OBS: Såfremt at du ikke afhenter dine opbevaret hjulsæt eller får dem skiftet rundt i løbet en sæsson, forbeholder vi os retten til at sende en faktura på opbevaringsbeløbet. Såfremt at denne ikke bliver betalt, vil hjulsættet blive sendt til destruktion inden for 12 måneder.