38 71 90 47

38 71 90 47

Vores profil

Hos Sølbeck Autoservice vil vi gå langt for tilfredse kunder. Vi tror på gamle dyder som ærlighed og troværdighed, hvilket skinner igennem i alt hvad vi laver. Gamle solide værdier som vi har flettet ind i en højteknologisk hverdag, hvor vi arbejder med alt fra traditionel mekanik til højteknologisk computerteknologi.

Hos Sølbeck Autoservice er vi naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris når du kommer hos os.

Ligeledes har vi et stærkt fokus på miljøvenlighed, hvilket vi både fokuserer på i forbindelse med afskaffelse af affald, såvel som i forbindelse med vores CO2 bekæmpende projekt i samarbejde med Climaider.

På værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget Sølbeck Autoservice kan gøre for dig og din bil!